Riscossa

Sve je počelo 1902. godine u gradu Coratou u regiji Apuliji, kada je Leonardo Mastromauro odlučio nazvati svoj projekt “Riscossa” ("renesansa").
Tvornica tjestenine "Riscossa" prodaje svoje proizvode na globalnom tržištu već više od 100 godina. Od 1902. godine Riscossa donosi najukusniju talijansku tjesteninu na stolove svojih potrošača, dosljedno nastavljajući tradiciju i usavršavajući proizvodnju najnovijom tehnologijom.

Tvornica tjestenine "Riscossa" ima više od 10 različitih proizvodnih linija: suhu tjesteninu od krupice, tradicionalnu tjesteninu regije, polusušenu/ručno pravljenu tjesteninu, tjesteninu od jaja, brončano obojenu tjesteninu, proizvode od rajčice, gotove umake, ulje i ocat, kekse, brašna i grizove, rižu, njoke od krumpira.

Riscossin je promet veći od 60 000 tona robe, distribuiranih po Italiji, ali i u više od 80 drugih zemalja diljem svijeta.