Bonkulović delikatese

O Bonkuloviću

www.bonkulovic.com 

U zagrebačkom Centru Kaptol smjestio se Bonkulović - naša specijalizirana delikatesna trgovina.

Priča počinje u proljeće 2009. godine kada smo odlučili gastroljupcima ponuditi dućan na razini onih iz najvećih europskih metropola sa samo najboljim prehrambenim proizvodima koji predstavljaju apsolutni vrh svjetske ponude. Ovaj vrlo uspješan projekt nastavili smo razvijati te smo 2012. godine značajno proširili prodajni prostor, a time i asortiman proizvoda te tako potvrdili našu dominantnu poziciju u ovom segmentu.

Ime Bonkulović dolazi od starog dalmatinskog nadimka ˝Bonkulović˝ koji predstavlja osobu koja ˝voli dobro i kvalitetno pojist´ (i popit´), a rječnik hrvatskog jezika riječ "bonkulović" izjednačava s riječima "gurman" i "sladokusac".

Delikatese Bonkulović vodeći su specijalizirani dućan prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj. Prepoznat kao izvor vrhunskih i jedistvenih proizvoda, Bonkulović je često odredište gurmana grada Zagreba i okolice.

Kao segment Salvijine prodaje, Bonkulović je mjesto okupljanja predstavnika i chefova najpoznatijih hrvatskih restorana, hotela i barova koji su u potrazi za jedinstvenim sastojcima kojima mogu unaprijediti svoju ponudu i zadovoljiti i najzahtjevnije goste (koji su često vjerni Bonkulovićevi ljubitelji).

 

 

Bonkulović asortiman

U asortimanu Delikatese Bonkulović nalazi se preko 2 500 različitih proizvoda podijeljenih u više kategorija.

Najzanimljivija kategorija, po kojoj smo prepoznati u Hrvatskoj ali i u užoj regiji, svakako su delikatesni naresci i sirevi.

Osim narezaka i sireva, u ponudi imamo najbolje svjetske čokolade, veliki izbor vina domaćih i stranih vinara, ponudu domaćeg i stranog žestokog alkoholnog pića, tjesteninu i umake, začine, kekse, čajeve, ulja i mnoge druge prehrambene kategorije, ali i nekoliko najboljih brendova posuđa i noževa kao što su Staub, Mauviel i Kai.

www.bonkulovic.com