Povratak
2
Fettuce tjestenina s uljem, češnjakom, priljepcima i morskim rajčicama
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom
Mezze Maniche Rigate tjestenina u juhi od Jonske morske ribe s morskim ježincem i emulzijom od algi
4
Tagliatelle tjestenina s pestom, piletinom i šparogama
Tjestenina penne sa sporo-pečenim rajčicama, češnjakom i čilijem na talijanski način

15 - 30 min
Sastojci
Priprema
- Skuhajte tjesteninu al dente u velikoj posudi uzavrele, slane vode.
- U tavi za pečenje otpornoj na lijepljenje zagrijte 1 žlicu maslinova ulja te dodajte češnjak.
- Kratko pirjajte (1min) na slabijoj vatri prije dodavanja rajčica.
- Pustite da se svi sastojci zagriju (2-3min), dodajte peršin, začinite te maknite s vatre.
- Iscijedite tjesteninu i prebacite ju u toplu posudu za serviranje.
Poškropite tjesteninu maslinovim uljem, žlicom dodajte vrući umak, lagano promiješajte te odmah poslužite.
Pregledajte ostale recepte



