Bauli
Godine 1922. Ruggero Bauli započeo je svoj poslovni put kao pomoćnik u pekari u Veroni, učeći tradicionalne talijanske i habsburške tehnike pečenja i recepte.
Nakon 10 godina provedenih u Americi, Ruggero i njegova žena Zina vratili su se u Italiju i otvorili prvu slastičarnicu u Veroni.
Danas Bauli posluje u više od 70 zemalja na 5 kontinenata, ima 5 proizvodnih pogona, 31 proizvodnu liniju i 27 centara za distribuciju.
Kako bi održali visok standard izvrsnosti, Baulijevi se sezonski proizvodi prave bez konzervansa, umjetnih boja i okusa te bez genetski modificiranih sastojaka.
Bauli kroasani prave se pomoću tzv. "mother dough" (mother = majka, dough = tijesto). Voda i brašno postepeno se dodaju toj jezgri, kako bi se dobilo tijesto za kroasan s prirodnim kvascem umjesto s kemijskim dodatcima.
Nakon 18 sati prirodne fermentacije, kroasani su meki te puni okusa i divne arome.