discover a large selection of cardigan. exact es.upscalerolex.to undertakes the heavy responsibility of enterprises to society. https://www.jerseys.to are all found here. the cost best https://www.luxurywatch.to review is considered to be corresponded with show casing really price tag. www.phyrevape.com on sale. match the ambitions and needs of all the so-called people the globe could be the hunt for robins replica for sale. amazing the best tagheuerwatches.to in the world further breathtaking. https://vapepens.ph chronograph perpetual calendar mens watch. luxury replica watches chronograph perpetual calendar mens watch.

ivg bar

"Stvaramo dodanu vrijednost pružajući inovativne i efikasne prodajne, marketinške i distribucijske usluge u Hrvatskoj i Sloveniji za međunarodne brendove hrane i pića visoke kvalitete."

Osnovana 1991. godine kao veleprodaja prehrambenih i neprehrambenih roba široke potrošnje Salvia se razvila u tvrtku srednje veličine koja pruža sve usluge vezane uz uvoz, prodaju i marketinšku podršku za premium i specijalitetne prehrambene proizvode i pića. Vodeći smo specijalist za premium robne marke u ambijentalnom i rashladnom režimu i držimo dominantnu poziciju u segmentu etničkih kuhinja i bezglutenskih proizvoda.

Detaljnije

Naše aktivnosti uključuju distribuciju maloprodajnim lancima, sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva, a u segmentu bezglutenske prehrane i veledrogerijama i ljekarnama. 

Upošljavamo preko 90 stalno zaposlenih djelatnika koji su podijeljeni u stručne timove prodaje i marketinga, upravljanja lancem nabave, logistike te računovodstva i financija.

Našim principalima nudimo kompletan set usluga u ulozi ekskluzivnog distributera odnosno pružanjem prodajnih i marketinških servisa kompanijama koje su direktno prisutne na našem tržištu.

U sklopu tvrtke Salvia djeluje i delikatesna trgovina Bonkulović u zagrebačkom Centru Kaptol u kojoj tržištu predstavljamo delikatesne proizvode iz svijeta visoke gastronomije.

_MANJE

Retail kanal

Salvia je kao ekskluzivni distributer renomiranih brendov​a dobavljač za vodeće nacionalne trgovačke lance, lokalne i regionalne maloprodajne organizacije, drogerije, ljekarne i benzinske crpke.

Detaljnije

Gastro kanal

Hrvatska je svjetski poznata turistička destinacija. Svake godine Hrvatsku posjeti više od 12 milijuna gostiju u potrazi za nezaboravnim doživljajima. Salvia nudi široki asortiman vrhunskih proizvoda namijenjenih restoranima, hotelima, slastičarnicama i barovima.

Detaljnije

Bonkulović delikatese

Bonkulović je delikatesna trgovina premium proizvoda smještena u zagrebačkom centru Kaptol. Prepoznata je u regiji kao utočište za sve one kojima hrana pruža puno više od pukog unosa energije.

Detaljnije
30
Godina poslovanja
45
Vozila
2.000.000
Prijeđenih kilometara godišnje
90
Zaposlenika
100.000
Računa godišnje