Fermin
![](https://salvia.hr/upload_data/site_photos/fermin_usa_logo_290x89.png)
![](https://salvia.hr/lib/plugins/thumb.php?src=https://salvia.hr/upload_data/site_photos/100-fermin-100-iberico.jpg&w=620&h=340&zc=1)
Fermin Martin i njegova žena Victoriana Gomez pokrenuli su posao 1956. godine. Fermin nastavlja biti obiteljski posao, vođen istim vrijednostima, služeći se istim zanatskim metodama kako bi proizveli svinjetinu najviše kvalitete u svijetu.
Iberico svinja, također poznata kao "pata negra", izravni je potomak divljih veprova koji su davno lutali Mediteranom. Dehesa je mediteranska šuma puna hrastovih stabala, bilja i mahovine, što ju čini savršenim staništem za iberico svinju.
Ferminova je iberico šunka poznata i kao "kobeanska govedina u svijetu svinjetine" zbog svoje prošaranosti, okusa i jedinstvenosti te je to prva autentična iberico svinjetina na tržištu Sjedinjenih Država.