Povratak
4
Mesne okruglice s umakom od cijelih cherry rajčica i bosiljka
Orecchiette tjestenina s listovima repe, hrskavom svinjetinom guanciale, sirovim školjkama, prženim češnjakom i Formaggio di Fossa sirom
2
Fusilli tjestenina s piletinom i pesto umakom
2
Fettuce tjestenina s uljem, češnjakom, priljepcima i morskim rajčicama
Tagliatelle tjestenina s pestom, piletinom i šparogama

15 - 30 min
Sastojci
Priprema
- Izrežite piletinu na komade veličine zalogaja i pržite 10 minuta dok ne poprime zlatnu boju.
- Skuhajte tjesteninu u velikoj posudi uzavrele slane vode dok tjestenina ne bude al dente.
- Dok se tagliatelle kuha, narežite šparoge na komade duljine 4cm i ubacite u posudu u kojoj se kuha tjestenina 1 minutu prije kraja kuhanja.
- Procijedite tjesteninu i šparoge te vratite u praznu posudu.
- Umiješajte pečenu piletinu i Sacla' pesto.
Podijelite nastalu smjesu u 4 posude i odmah poslužite.
Pregledajte ostale recepte



