Povratak
Tagliatelle tjestenina s pestom, piletinom i šparogama
15 - 30 min
Sastojci
Priprema
- Izrežite piletinu na komade veličine zalogaja i pržite 10 minuta dok ne poprime zlatnu boju.
- Skuhajte tjesteninu u velikoj posudi uzavrele slane vode dok tjestenina ne bude al dente.
- Dok se tagliatelle kuha, narežite šparoge na komade duljine 4cm i ubacite u posudu u kojoj se kuha tjestenina 1 minutu prije kraja kuhanja.
- Procijedite tjesteninu i šparoge te vratite u praznu posudu.
- Umiješajte pečenu piletinu i Sacla' pesto.
Podijelite nastalu smjesu u 4 posude i odmah poslužite.
Pregledajte ostale recepte
Fettuccine tjestenina od jaja s brokulama, prženim pinjolima i slatkovodnim škampima
Bucatini tjestenina s jastogom i iskidanom mozzarellom
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom
4
Fusilli tjestenina s pestom i hrskavom pancetom