Povratak
Špagete bolognese
45 - 60 min
Sastojci
Priprema
- Ispecite mljeveno meso u tavi, svako ga malo okrećući, dok ne postane zlatnosmeđe.
- Osušite ga i zatim vratite u tavu zajedno sa Sacla' umakom.
- Ostavite nepokriveno da krčka 30 minuta.
- Skuhajte špagete al dente u posudi kipuće, slane vode.
- Procijedite tjesteninu i vratite u posudu.
Odmah poslužite s velikodušnom količinom bolognese umaka.
Pregledajte ostale recepte
Mezze Maniche Rigate tjestenina u juhi od Jonske morske ribe s morskim ježincem i emulzijom od algi
4
Fusilli tjestenina s pestom i hrskavom pancetom
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom
Conchiglioni tjestenina s mesnim frikaseom