Povratak
Špagete bolognese
45 - 60 min
Sastojci
Priprema
- Ispecite mljeveno meso u tavi, svako ga malo okrećući, dok ne postane zlatnosmeđe.
- Osušite ga i zatim vratite u tavu zajedno sa Sacla' umakom.
- Ostavite nepokriveno da krčka 30 minuta.
- Skuhajte špagete al dente u posudi kipuće, slane vode.
- Procijedite tjesteninu i vratite u posudu.
Odmah poslužite s velikodušnom količinom bolognese umaka.
Pregledajte ostale recepte
4
Linguine tjestenina s pestom i škampima
2
Fettuce tjestenina s uljem, češnjakom, priljepcima i morskim rajčicama
4
Tjestenina penne sa sporo-pečenim rajčicama, češnjakom i čilijem na talijanski način
Orecchiette tjestenina s listovima repe, hrskavom svinjetinom guanciale, sirovim školjkama, prženim češnjakom i Formaggio di Fossa sirom