Povratak
2
Penne tjestenina s pestom od patlidžana i organskih rajčica na sicilijanski način
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom
4
Fusilli tjestenina s tunom, maslinama i dimljenim češnjakom
4
Linguine tjestenina s pestom i rajčicama
Rigatoni tjestenina s brzim umakom od ribane tikvice

15 - 30 min
Sastojci
Priprema
- U velikoj posudi kipuće slane vode skuhajte rigatoni tjesteninu.
- Dok se tjestenina još kuha, zagrijte ulje u velikoj tavi i pržite 10 minuta tikvice.
- Ubacite češnjak i čili.
- Miješajte preokrećući sastojke zajedno otprilike 2 minute.
- Smanjite temperaturu do kraja i umiješajte Sacla' pesto.
- Kada je tjestenina gotova, procijedite ju, ali sačuvajte malo vode od kuhanja.
- Ubacite vruću tjesteninu u mješavinu s tikvicama zajedno s par žlica vode od kuhanja.
Začinite solju i paprom te poslužite s mnogo ribanog parmezana.
Pregledajte ostale recepte



