Povratak
2
Fusilli tjestenina s piletinom i pesto umakom
4
Rigatoni tjestenina s brzim umakom od ribane tikvice
Špagete s jastogom, kremom od brokula i pjenom od slanine
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom
Conchiglioni tjestenina s mesnim frikaseom

30 - 45 min
Sastojci
Priprema
- Popržite nasjeckani luk u tavi dok ne posmeđi, zatim redom dodajte meso za kobasicu, govedinu pa teletinu.
- Dinstajte otprilike 4 minute.
- Dodajte marsalu i pustite da mješavina dobije na gustoći.
- Dodajte teleći temeljac i maskarpone, zatim začinite solju i paprom te završite s pripremom.
- Procijedite conchiglioni tjesteninu, ubacite ju u tavu i pomiješajte s umakom te dodajte parmezan.
Pregledajte ostale recepte



