Povratak
Bucatini tjestenina s jastogom i iskidanom mozzarellom
![](https://salvia.hr/lib/plugins/thumb.php?src=https://salvia.hr/upload_data/site_photos/pr5481-001a1-bucatini-aragosta-e-stracciata-di-mozzarella-chicco-cerea-min.jpg&w=508&h=286&zc=1)
30 - 45 min
Sastojci
Priprema
- U tavi ispržite mladi luk izrezan na trake julienne načinom rezanja, a tavu zatim deglazirajte (isperite) ribljim temeljcem.
- Dodajte 100g narezanih rajčica, nekoliko listova bosiljka, još ribljeg temeljca i umak od rajčice
- Kuhajte 10 minuta, promiješajte i zatim propustite kroz cjedilo.
- Kuhajte jastoge 3-4 minute u umaku.
- Procijedite bucatini tjesteninu, umiješajte ju u umak i poslužite s polovicom jastoga.
- Ukrasite jelo iskidanom mozzarellom i začinite ekstra djevičanskim maslinovim uljem i paprom.