Povratak
4
Špagete bolognese
Linguine tjestenina u umaku od sušenog bakalara zajedno s umakom od oraha i prženim kruhom
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom
4
Tjestenina penne sa sporo-pečenim rajčicama, češnjakom i čilijem na talijanski način
Brzinska tjestenina s pestom

15 - 30 min
Sastojci
Priprema
- U velikoj posudi uzavrele, slane vode skuhajte špagete po svom ukusu.
- Nakon kuhanja procijedite i vratite u posudu za umak.
- Žlicom dodajte sadržaj cijele staklenke Sacla' pestoa, ispreokrećite, promiješajte i začinite.
- Poškropite s malo maslinova ulja i parmezanom.
Pregledajte ostale recepte



