Povratak
Conchiglioni tjestenina s mesnim frikaseom
30 - 45 min
Sastojci
Priprema
- Popržite nasjeckani luk u tavi dok ne posmeđi, zatim redom dodajte meso za kobasicu, govedinu pa teletinu.
- Dinstajte otprilike 4 minute.
- Dodajte marsalu i pustite da mješavina dobije na gustoći.
- Dodajte teleći temeljac i maskarpone, zatim začinite solju i paprom te završite s pripremom.
- Procijedite conchiglioni tjesteninu, ubacite ju u tavu i pomiješajte s umakom te dodajte parmezan.
Pregledajte ostale recepte
2
Penne tjestenina s pestom od patlidžana i organskih rajčica na sicilijanski način
2
Fettuce tjestenina s uljem, češnjakom, priljepcima i morskim rajčicama
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom
Spaghettoni s rakovima pečeni u foliji