Povratak
Fusilli tjestenina s pestom i hrskavom pancetom
30 - 45 min
Sastojci
Priprema
- U velikoj posudi uzavrele zasoljene vode skuhajte tjesteninu po svom ukusu.
- Ubacite grašak zadnjih nekoliko minuta.
- Izrežite pancetu na kockice i pržite dok ne postane hrskava.
- Uklonite pancetu iz tave i stavite na papirnate ubruse kako bi upili višak ulja.
- Procijedite tjesteninu i grašak te prebacite na topao tanjur ili posudu za serviranje.
- Umiješajte vrhnje i pesto u tjesteninu.
- Pospite pancetom i peršinom.
Pregledajte ostale recepte
4
Mesne okruglice s umakom od cijelih cherry rajčica i bosiljka
2
Fettuce tjestenina s uljem, češnjakom, priljepcima i morskim rajčicama
4
Tagliatelle tjestenina s pestom, piletinom i šparogama
Strozzapreti od jaja dinstani na pečenim Pachino cherry rajčicama, sitnim janjećim mesnim okruglicama začinjenim timijanom, Taggiasche maslinama i Pecorino di Fossa sirom