Povratak

Burger s pestom i pečenim paprikama na talijanski način

15 - 30 min Srednje teško 4

Priprema

  • Pomiješajte 1 žlicu Sacla' pestoa s majonezom.
  • Upotrijebite papirnati ubrus te tapkanjem osušite naribani krastavac i onda ga umiješajte u kiselo vrhnje.
  • U velikoj posudi pomiješajte govedinu, češnjak, začine i ostatak pestoa.
  • Podijelite mješavinu u 4 dijela i oblikujte u burgere.
  • Na jakoj vatri zagrijte tavu za prženje srednje veličine, otpornu na lijepljenje, ubacite burgere i smanjite vatru.
  • Pržite oko 4 minute sa svake strane, odnosno sve dok burgeri ne budu gotovi i lijepe smeđe boje.
  • Ocijedite višak masnoće na kuhinjskom ručniku.
  • Raširite smjesu majoneze pestoa s rajčicama u razrezane ciabatte, zatim umetnite burger, listove špinata i 2 trake Sacla' zapečenih paprika.
  • Završite jednom grudicom smjese krastavca i kiselog vrhnja.

Pregledajte ostale recepte