Kepak

Kepak grupa, irska tvrtka, jedna je od vodećih inovatora prehrambenih proizvoda u Europi, uključena u obradu i marketing mesnih proteina u raznim oblicima i pakiranjima.

Kepak svojim potrošačima nudi širok raspon proizvoda, pri čemu se usredotočuje na razvoj visokokvalitetnih, diferenciranih proizvoda za maloprodaju, kao i trgovinu s ugostiteljskim djelatnostima.

Kepak je jedan od najvećih proizvođača i prodavača janjetine u Europi, a smješten je upravo tako da može neprestano i neometano opskrbljivati kupce cijelim janjćićima ili pak vakuumiranim mesom za prodaju.

Ponuda janjećih proizvoda obuhvaća svježu janjetinu, vakumirano meso te ono spremno za police u trgovini, a sve iznimno visoke kvalitete. Svaki je pojedini proizvod obrađen na odgovarajući način koji omogućuje brzu i laku pripremu kod kuće, a to jednako odgovara maloprodajnim kupcima kao i ugostiteljskim djelatnicima.

Osim roka trajanja od 28 dana, atraktivne ambalaže prikladne veličine koja olakšava pohranu, Watergrasshill janjetina pruža izvrsnu, svježu i inovativnu ponudu proizvoda. Oni se proizvode u skladu sa zahtjevima Europske Unije i Nacrta za jamstvo kvalitete janjećeg mesa agencije "Bord Bia" te su dostupni tijekom cijele godine.